Skip to content

Contact Ons

Wilt u uw kennis verrijken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Binnen 5 werkdagen krijgt u een reactie. In een persoonlijk gesprek maak ik ook graag kennis met u.

Info

+31 (0) 6 4852 4217
info@saisconsulting.nl

FATIMA-ZOHRA SIDALI

Het maakt niet uit waarvandaan u komt. Vertrekken uit een veilige omgeving is zoeken naar geborgenheid. Uw innerlijke strijd naar herkenning start en uw verrijking begint. U past uw gedrag aan en deelt uw gevoelens en/of beleving of houdt dat juist dichtbij uzelf. Wat heeft u nodig om te zijn wie u bent? Wat heeft u nodig om elkaar te horen en te begrijpen? Hoe reageert uw omgeving en de maatschappij wanneer u van zich laat horen? Of juist zwijgt en onzichtbaar blijft? Wat heeft u nodig van uw omgeving of de maatschappij? Wat biedt u uw omgeving of de maatschappij? 

CRKBO_Instelling

Hoe anders! Vraag ik me weleens af. Hoe anders!

Wat je zegt, ben je zelf!

Van tijd tot tijd is het nodig om naar uzelf te kijken. Wie bent u en wat doet u? Wat zorgt ervoor hoe u bent en dat u doet wat u doet. Ieder denkt en handelt vanuit zijn eigen waarheid en ervaring. Dat is niet altijd de waarheid en ervaring van anderen. U kunt daarop vast lopen. Door te kijken naar uzelf krijgt u andere inzichten.  

Logo LVSC PMS

Passie voor professioneel begeleiding